Parkvägen 5

Alstermo, Uppvidinge kommun Se på karta

700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
199 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
1 743 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
17 650 kr/år

Längtar du efter att bo nära naturen men med närhet till bekvämligheter och grannar? Då är Alstermo tätort i Uppvidinge kommun din plats. Alstermo kabel är en stor industri belägen i utkanten av orten och ger invånarna möjlighet till arbete på hemmaplan. Företagen och invånarnas engagemang i fritidsaktiviteter och sport får samhällets ca 800 invånare att leva i solidaritet. Alstermo är även känd för sitt handbollslag som gjort storslagna poäng i tabellen. Vi får inte glömma nämna de unika engagemang från Uppvidinges drillklubb som visas upp vid match och tillställningar.
Känner ni till Augustina, revy-artisten? Augustina har satt sin hemort på kartan efter sitt genomslag i humoristiska revyer tillsammans med Stefan och Krister.

På Parkvägen 5 står en 1 ½ plansvilla med källare uppförd 1945 på 199 kvm boyta och 42 kvm biyta. Tomten är 1743 kvm och har stor stenbelagd infart, garage och förråd. Det finns ett större sovrum samt två mindre sovrum, ytor för familj och vänner att samlas, stora fönster med gott ljusinsläpp som ger en känsla av att vara ute fast ändå inne. Fastigheten är belägen nära busshållplats och matbutik i ett område med närliggande grannar.

Alstermo ligger i en kommun med härliga naturområden. Det finns 20 naturreservat i Uppvidinge kommun. Mitt i samhället finns en vacker park med lekplats för de små och där pålar även Alsterån. Har du tur finner du både ädelfisk, öring och regnbågsforell i Alsterån.

Energideklaration finns under dokument.
Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Melanie Oehme

Egendomsbyrån AB
Mäklare Melanie  Oehme, Egendomsbyrån AB
+4647710000