Storkällans väg

Älta, Nacka Karta & restider

5 975 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Nu är etapp 2 till salu, hus 8 -14. Klara för inflyttning Maj/Juni 2020

Här i Ältadalen projekterar Serafim Fastigheter för totalt 26 radhus om 166 kvm med äganderätt. Husen som byggs av Anebyhus har hämtat inspiration från Engelska stadsradhus och ger familjen plats att växa. Huset står färdigt för inflyttning maj/juni 2020.

Den egna trädgården ger plats för spring, lek och umgänge i bästa solläge där tillvalsmöjligheter som exempelvis orangeri ger utemiljön en extra dimension.

Planlösningen är lättmöblerad där den växande familjen enkelt kan tillskapa fler rum. Entréplan erbjuder sociala samband och fina sällskapsytor vilket lämnar plats för sovrum och privat sfär på övervåningen. Vindsplanet som i grundutförande utgörs av ett riktigt stort allrum kan enkelt delas av i fler rum för den som har behov. Husen har också förberetts för att erbjuda möjlighet till värmande braskamin.

I det naturnära området har skolor, förskolor och kommunikationer fått ta plats inom kort räckhåll och omgivningens natur har adderats in i helheten. Enkel access till vägnät samt direkt närhet till goda bussförbindelser gör Ältadalen centralt utan att förlora lugn.

Läs mer på www.orangerietialta.se

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
166 m²
Tomtarea
223 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
26 000 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Storkällans väg och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 975 000 kr
Driftkostnad
26 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

24 649
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 202 dagar sedan, den 29 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips