Klev Solgläntan 234

Alunda, Östhammars kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Tomtarea
990 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
26 000 kr/år

Här erbjuds möjligheten att vara med från start av byggnationen och forma ditt nästa drömboende efter eget smak och tycke. 1 av 3 tomter är för närvarande reserverade.

Tomten ligger naturskönt beläget men med närhet in till Alunda och allt som finns där att erbjudas. Här kommer den boende att njut av många lugna stunder.

Ett hus i skandinavisk design. Indragen takfot, foderfria fönster och dörrar, bidrar till Laduhusens karaktär och ger ett mycket stilrent intryck. Kök som öppnar upp sig mot vardagsrummet med ett härligt ryggåstak som ger en generös takhöjd och god känsla av rymd. Här finns stora fönsterpartier åt två väderstreck som ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Den stora köksön bjuder in till en social yta mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum och ett allrum. Stora sovrummet erbjuder goda möjligheter till förvaring och eget badrum vilket ger en extra lyxig känsla i mastern.

Som boende på Klev Solgläntan 234 kommer du bo i en lantlig miljö men ändå med närhet in till Alunda där flertalet restauranger finns och förskola, skola, idrottshall m.m.

OBS Bilderna är ifrån ett liknande hus, bilderna ska ses som en fingervisning om husets utformning i och med att gällande objekt inte är byggt ännu. Tillval kan komma att skilja.

Vid tidigt avtal med byggherren så finns det möjlighet att påverka de invändiga materialvalen samt planlösningen i viss mån eller om man önskar bygga ett annat hus finns även den möjligheten.
Tomterna förmedlas av Bjurfors. Entreprenadavtal tecknas med byggföretaget.

Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Marcus Höglund

Bjurfors Uppsala
Mäklare Marcus Höglund, Bjurfors Uppsala
070-46 00 462