Björkelundsvägen 10

Alvesta Öster, Alvesta kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
1 026 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020

Välkommen till trivsamma Alvesta och den nyare delen på öster. Här erbjuds en påkostad enplansvilla om hela 170 kvadrat med en bra och öppen planlösning i ena delan av huset som ger gott om plats för umgänge med nära och kära och i andra delen av huset, den lite mer privat delen, med upp till fyra sovrum samt badrum. I huset finns två helkaklade duschrum varav ett även med badkar. Rymlig tvättstuga som nyttjas även som groventré. Stort kök från IKEA i en grå kulör samt stenskiva och öppen planlösning mot vardagsrum med läcker uppmurad braskamin. Härliga skjutpartier i flera utrymmen ut mot baksidan i syd/västläge suddar ut gränsen mellan ute och inne och ger en rymlig och exklusiva känsla inne i bostaden. Trädäcket om 150 kvm med pool blir som ett extra rum att inreda med möbler, loungegrupp och grill. Kanske ett utekök? Det är en inbjudande plats man gärna spenderar sin lediga tid vid oavsett ålder.
På tomten finns idag en carport med förrådsdel samt stenlagt uppfart. Gräsmatta och häck är satt - perfekt för dig som uppskattar att trädgården får växa fram helt efter era önskemål.
Här bor ni bekvämt och bra i många år framöver på ett läge som är perfekt på flera sätt. Väldigt barnvänligt med nära till förskola, skola, natur och sjö. Cykelavstånd till centrumhandel och god kommunikation både med buss, tåg och bil för dig som arbetspendlar exempelvis till Växjö då man snabbt är ute på väg 25.

Välkommen hem! Johan Florå

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Alvesta

Kontakta mäklaren

Johan Florå

Svensk Fastighetsförmedling Alvesta
Mäklare Johan Florå, Svensk Fastighetsförmedling Alvesta
+46766322900