Björkelundsvägen 9

Alvesta öster, Alvesta kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
1 008 m²
Byggår
2021

Nyproduktion av villa Fredriksdal från Smålandsvillan på Björkelundsvägen på populära Spåningslandaområdet i Alvesta. Villa Fredriksdal erbjuder 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Villan erbjuder rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter ett härligt vardagsrum samt allrum till barnen.
Ljus och trevlig planlösning med genomgående ekparkett golv. På Spåningslandaområdet bor du nära natur, Hanaslövs fritidsområde, badplats och eljusspår vid sjön Spånen och du når förskolor och skolor bara några minuters promenad bort. På 12 min når du med bil Grand samarkand Växjö och till Alvestas järnvägsstation som snabbt tar dig vidare dit du ska är det ca 10 min med cykel. Inflyttningsklart i Oktober 2021.
Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/bjorkelundsvagen-9/ och gör din intresseanmälan där. Och du, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.
Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Jonas Hellström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Jonas Hellström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
0705144633