Långsjövägen 84

Älvsjö/Långsjö, Stockholm Se på karta

6 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
934 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
31 746 kr/år

I natursköna Älvsjö-Långsjö ligger detta charmiga sekelskifteshus i jugendstil som hämtat ur sagorna. Ett av Älvsjös äldre hus anno 1909 och med ett helt unikt utseende. Den friköpta tomten om 934 kvm ligger härligt inbakad i mycket grönska med fina gräsytor som passar utmärkt för lek och spring, flera äppelträd som ger mycket frukt och en bred uppfart vilket ger plats åt flera bilar. Här finns också ett fristående garage för den som vill ge bilen extra mycket kärlek eller bara ha extra förvaringsmöjligheter. Flera av de stora renoveringarna exteriört är utförda men renovering av tak, dränering och bergvärme. Dessutom är både fiber och larm installerat i huset.

Interiören har en enorm potential med mycket goda möjligheter för köparen att sätta sin alldeles egna prägel. Ta vid där säljaren slutar och färdigställ till ert drömhus. Trevliga umgängesytor med öppen planlösning och tre sovrum på det övre planet med möjlighet till fler i huset för den som önskar. Huset ger alltså plats både för den lilla och stora familjen. Fina golv och ytskikt ihop med mycket ljusinsläpp ger huset en trivsam känsla. Den öppna planlösningen mellan matsal och vardagsrum ger mellanplanet en skön atmosfär.

Fastigheten med sin friköpta tomt har ett bra läge i villaidyllen med närhet till skolor, förskolor, service, kommunikationer och natursköna Långbro Park med sitt populära värdshus. För den som inte använder bilen är det mindre än en minuts promenad till bussen som tar dig till anslutande tunnelbana eller pendeltåg. Från Älvsjö station går pendeltåget till city på 10 min och från Fruängen t-banans röda linje. För den som gillar friluftsliv och träning finns inom ett par minuter Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp är det ca 600 meter till den välbesökta badplatsen vid Långsjön eller de mer privata klipporna en bit bredvid.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö