Askersundsvägen 24

Åmmeberg, Askersund Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
3 140 m²
Byggår
1912
Driftkostnad
50 380 kr/år
Antal besök
10 111
Dagar på Hemnet
14

På stor sjötomt med egen brygga strax utanför Askersund finner ni en charmig villa byggd under år 1912 med storslagen vy över sjön Åmmelången! Nu finns chansen för er att få förvärva denna villa med ett underbart och unikt läge - Den rogivande känslan här är helt oslagbar!

Hela huset har en karaktärsfull atmosfär med välbevarade tidstypiska detaljer. Husets entréplan erbjuder ljusa sociala ytor i vardagsrummet med kakelugn och i det trivsamma allrummet. Även köket ger gott om utrymme för familjen att umgås på och här finns även en vacker vedspis.

På övervåningen ryms tre stora sovrum varav ett med kakelugn. På detta plan ligger även ett badrum med dusch och härifrån nås balkongen där ni njuter av en makalös utsikt över sjön.

Huset omges av en helt fantastisk och insynsskyddad utemiljö som bjuder in till sköna och härliga dagar. Njut av den enastående utsikten över sjön från altanen eller ta båten från den privata bryggan ut på sjön och fiska upp gösen till kvällens middag. Dessutom bjuder trädgården på en lummig och grönskande känsla med flertalet fina fruktträd, bärbuskar och planteringar. På tomten står även ett växthus, gäststuga nere vid vattnet och en sidobyggnad med garage, vedbod samt förråd.

Fiber finns installerat i huset.

Närhet till riksväg 50 för smidiga pendlingsmöjligheter till Örebro. Här bor ni nära Åmmebergs charmiga småbåtshamn där ni med båten kommer direkt vidare ut på Vättern. Åmmebergs vackra 18-hålsgolfbana nås på ca 5 minuters bilfärd och till Askersunds pittoreska hamn och centrum tar det ca 10 minuter. I Askersund har ni allt ni kan tänkas behöva så som restauranger, affärer, vårdcentral och annan service. Njut av ett härligt hamnliv med allt som hör till!

Varmt välkomna att anmäla er till visning av denna pärla vid sjön Åmmelången!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro