Nyproduktion

Målqvist väg 14

Aneby, Aneby kommun Se på karta

4 090 000 kr

3 795 000 kr +8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
112 m²
Nyproduktion

Nu ger vi dig möjlighet att köpa en helt nyproducerad enplansvilla med planerad inflyttning 2023. Tillsammans med lokala byggfirman Bröderna Lax kommer Brechensbauer Design Group att uppföra två fristående villor med detta centrala läge i Aneby. Ett mycket smidigt boende med låg energiförbrukning.

På denna adress, Målqvist väg 14 kommer JES villan att erbjuda ett hus om 112 kvm. Villan erbjuder ett stort och härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket och med utgång till uteplatsen och trädgården. Här finns tre bra sovrum varav det ena är ett större master-bedroom med skjutdörrsgarderober. Vidare finns två praktiska barnrum alternativt hemmakontor. Allrummet förbinder två av sovrummen samt husets stora det stora badrummet som även är kombinerat med tvättstuga. I entréhallen finns en gäst-wc! Huset har påkostade materialval såsom kök från Marbodal med Electrolux vitvaror i vitt. Klinker i kapprum samt 3-stavig ekparkett i resten av huset. Allt för att du här bara skall kunna flytta in, bo och trivas! Den vattenburna golvvärmen ger ett härligt inomhusklimat. Intill huset finns en friliggande carport om 23 kvm för bilen där ena sidan är täckt, här finns också ett förråd om 7 kvm tillgängligt.

Fastigheten levereras med en asfalterad biluppställningsplats, gång och entréyta är stensatt. På övriga ytor finplaneras tomten och gräs sås. Makadam/trädgårdsgrus närmast sockel av kantelement.

Mycket låg driftskostnad och ett smidigt och lättskött hus som passar både för er som är lite äldre som för den yngre familjen som vill bo snyggt, fräscht och stilrent.

Försäljningen går till så att är man intresserad kontaktar man ansvariga mäklare och därefter träffas vi och går igenom hur processen går till, vad som ingår mm.

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Kontakt

Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Mäklare , Svensk Fastighetsförmedling Tranås