Torps-Byn 452

Ånge kommun Se på karta

395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
65 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
1 919 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
24 470 kr/år

Varmt välkomna till denna trivsamma familjevilla som självklart går att använda som sommar- eller vinterboende. Villan är utrustad med solceller som bidrar till att allt tappvatten värms upp ända fram till att snön faller på taket. Smidigt och avkopplande boende på barnvänligt och lugnt bostadsområde. Villan ligger med ett av de bättre lägena på området med baksida som vetter mot skog och natur. Bra planerade boytor fördelade i två plan, med alla chanser att göra det till sitt egna. Här bor man nära skog, fiske och andra fritidsintressen.

Tomten erbjuder gräsytor för lek och spel, samt ett större förråd/garage i källarplan. Förutom huvudbyggnaden finns även en fullstor gäststuga på tomten som kan nyttjas av ett äldre barn eller varför inte en hyresgäst?

I dalgången strax utanför fastigheten rinner Ljungan som mynnar ut i Torpsjön. Dit tar det cirka fem minuter och där rör sig bland annat abborrar, regnbågar och gäddor. För den skidintresserade finns Getberget endast 4km bort och för den golfvane finns Hussborg i Ljungaverk. I Ånge finner du även en crossbana och Ånge Centrum med ytterligare faciliteter.

I byns centrum finns förskola och grundskola, i Ånge finns gymnasieskola och vuxenutbildning . Det finns dessutom vårdcentral, apotek, livsmedelsbutik, bykrog mm. Busslinje 190 tar dig runt byn såväl som andra bussförbindelser mot både Ånge och Sundsvall. Det finns även en tågstation i centrala Fränsta som också trafikerar i båda riktningarna.

Tillträde flexibelt!

Varmt välkommen med din visningsanmälan.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sundsvall

Kontakta mäklaren

Benjamin Mujacic

SkandiaMäklarna Sundsvall
Mäklare Benjamin Mujacic, SkandiaMäklarna Sundsvall
076 809 96 96