Gärdesgatan 4

Ängelholms kommun Se på karta

3 150 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
724 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
40 600 kr/år

På lugna Gärdesgatan i Munka Ljungby finns nu detta trevliga hus till försäljning. Familjen som bor här nu byggde huset för snart 50 år sedan och har tagit väl hand om det. Nu närmar det sig för nästa familj att ta över och njuta av det perfekta läget och ett riktigt bra planerat hus för familjen.

Huset är på ett plan med källare och är oerhört välskött. På entréplan finns kök, vardagsrum, ett härligt uterum att njuta av april - oktober, badrum och tre sovrum. En trappa ned finns gillestuga, tvättstuga, gästrum och förvaring. Här ryms även den större familjen.

På den trevliga och lummiga tomten finns stenlagd uteplats på baksidan av huset i anslutning till uterummet. I trädgården finns även gott om plats för lekande barn. Baksidan av trädgården är inhägnad vilket är perfekt om ni har hund. Parkera bilarna bekvämt på den väl tilltagna infarten där även laddbox för elbil finns installerad.

I familjevänliga och omtyckta Munka-Ljungby bor ni lugnt, tryggt och barnvänligt med bekvämligheter som närbutik, pizzeria, apotek och föreningsliv i området. Trots det lantliga och naturnära läget nås Ängelholms centrum på endast 10 minuter med bil eller genom de goda busskommunikationerna. Närheten till E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig. Munka-Ljungby erbjuder dessutom förskola samt skola från F - 9.

Välkomna att anmäla er till visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm

Kontakta mäklaren

Ulrika Sörensen

Mäklarhuset Ängelholm
Mäklare Ulrika Sörensen, Mäklarhuset Ängelholm
0709781919