Sunnertorpa Södergård 10

Annerstad, Ljungby kommun Se på karta

2 090 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
1,5 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1930
Energiklass
C
Driftkostnad
23 628 kr/år

Välkommen till denna magnifika villa med tomt på hela 14694 kvm som erbjuder enastående boendemöjligheter i en avskild och naturskön miljö. Här finner du den perfekta kombinationen av generösa ytor, fantastisk utsikt och bekvämligheter som gör varje dag till en njutning.
Gräsklippningen sköts av två st Huskvarna robotgräsklippare som kommer ingå i köpet.

Villan är stolt placerad på en rymlig tomt, omgiven av vacker grönska och naturlig skönhet. Den imponerande poolen med sitt stensatta däck skapar en oas av avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar vid vattnet, eller kanske ta ett uppfriskande dopp för att svalka dig under varma sommardagar. Vill du bada i sjön så är det ca 2 km till närmsta kommunala badplats.

För de som älskar att umgås utomhus året om är det vinterbonade uterummet en dröm som går i uppfyllelse. Här firas det jul då man dukar långbord och eldar i den öppna spisen, även golvvärme är installerat. Den hisnande utsikten som omger villan ger en känsla av frihet och lugn, och du kan enkelt föreställa dig att vakna upp till detta panorama varje morgon.

Villans höga läge ger inte bara enastående utsikt, det ger också en känsla av privatliv och avskildhet. Här kan du koppla av och njuta av lugnet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till alla nödvändiga bekvämligheter och faciliteter.

Det rymliga garaget med den generösa ca 60 kvm stora lägenheten ovanpå ger en fantastisk möjlighet till flexibilitet och extra utrymme. Lägenheten kan användas för gäster eller som en separat inkomstkälla genom uthyrning. Det finns även en charmig grillhydda för trevliga grillkvällar med familj och vänner samt ett praktiskt uthus för förvaring av ved, trädgårdsredskap och andra tillbehör, samt ett isolerat rum som idag används för plantering och vinterförvaring av växter men som kan göras om till gästrum om så önskas.

Denna villa är inte bara ett hem, det är en möjlighet att skapa ett liv fyllt med skönhet, komfort och funktionalitet. Här kan du låta dina drömmar blomma ut och skapa minnen som varar för evigt. Välkommen till din nya fristad, där varje dag blir en upplevelse.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby

Kontakta mäklaren

Jenny Wåhlin

Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
Mäklare Jenny Wåhlin, Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
0725443394