Birkavägen 19

Annetorpsområde etapp II byggt 1980, Landskrona Se på karta

3 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
143 m²
Tomtarea
384 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
42 228 kr/år

Letar du efter en villa i Glumslöv som är på 1-plan och har rätt solläge?

På Birkavägen 19 finner du denna fina villa som ligger längst in på gatan mot grönområdena. Villan är byggd år 1980 och har endast haft en ägare. En välunderhållen villa som har en har egen stor carport och ett förråd på tomten samt ett trevligt soldäck i västerläge och gräsmatta framför huset. Vill du även ha lite morgonsol så finns en liten plätt även på baksidan.

Invändigt är bostaden bra planerad. Det finns 3 sovrum och möjlighet till ett 4:e om så önskas. Vardagsrummet ligger mot söder och är stort och rymligt och har mycket fönster och ljus. Utanför finns en stenlagd uteplats som du når direkt från vardagsrummet.
Matplatsen finns direkt till vänster när du kommer in i bostaden och köket ligger separat framför.

Gästwc som är unik i sina färger och ligger perfekt innanför dörren. Badrummet är stort och rymligt och har både dusch och badkar och dessutom har ett eget förråd/klädkammare. Ett bra planerat grovkök med egen fönsterdörr mot huset framsida vilket är perfekt om man vill ha en extra ingång. Utöver detta finns en klädkammare mellan kök och badrum.

Hemmet är i äldre stil men är oerhört välvårdat. Söker du ett hem som ligger fantastiskt bra och som har en superbra planlösning då är detta hemmet för dig. Här är lite att fixa och dona med men jag är helt övertygad att ni kommer att få ett fantastiskt hem när ni är klara. Har ni barn, finns skola och förskola några minuter bort.

Välkommen till ditt drömhem.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Landskrona