Stora vägen 4

Arild, Höganäs kommun Se på karta

8 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
392 m²
Byggår
1800
Driftkostnad
23 316 kr/år
Antal besök
14 924
Dagar på Hemnet
22

Välkomna till Brandtebo i Arild - Med obruten utsikt på första linjen mot Skälderviken ligger detta pittoreska hus med med anor från 1800-talet - Total yta på ca 125 kvm - Gästhus med förrådsdel.

Väl skyddad invid Arilds hamn ligger fastigheten med fri sikt över Skälderviken och Bjärehalvön. Huset är ett äldre tidstypiskt fiskehus, troligen uppfört någon gång under 1800-talet. 2001 byggdes det om och renoverades med bla nytt tak och nytt kök. Bottenplan inrymmer entré, rymligt kök, matrum, vardagsrum, toalett med dusch. Mellan kök och matrum finns skostenstocken. På ovanplan finns allrum med eldstad, sovrum och toalett med dusch. Det gamla brygghuset är idag ombyggt till gästhus med förrådsdel, även här finns en skorstenstock. Förråd/verkstad finns också på fastigheten.

Arild är en idyll med naturreservat på bägge sidor längs med kusten, dels Kullaberg och dels Nabben. Flertalet badplatser finns i anslutning till Arild, gemensamt för dessa är att de domineras av klippor och sten. Rusthållargården, Strand hotell och även Arilds vingård serverar mat och dryck. Förutom härliga bad och fantastisk natur bjuder Arild på S:t Arilds golfbana, Tennis via Arilds TK och segling genom segelklubben Sjöhästen.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Sara Claranius

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB