Hasselbacksvägen 15

Arnö, Nyköpings kommun Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 894 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Driftkostnad
42 296 kr/år

Bo lantligt men ändå nära staden! Varmt välkommen till vackra Örstig.
Med ett lugnt och familjevänligt läge på Hasselbacksvägen 15 finner vi denna fina enplansvilla. Här erbjuds ett bekvämt boende med ett fint ljusinsläpp och en tilltalande och öppen planlösning. 146 kvm fördelat på fem rum och kök. Bostaden erbjuder en rymlig entréhall med klinkergolv och golvvärme, ett stort och luftigt vardagsrum öppet mot ett trevligt kök samt med en värmande braskamin. Fyra bra sovrum i olika storlekar, tvättstuga med groventré, badrum med golvvärme samt en gästtoalett. Trevlig och insynsskyddad trädgårdstomt med olika bärbuskar, fruktträd, plana gräsytor samt kryddväxter.
Uteplats med altan dels under tak. Till huset hör ett dubbelgarage, förråd samt vedbod.

Att bo på Örstig är som att bo på landet men ändå ha nära till stan. Här finns vacker natur runt husknuten och gångavstånd till flera sandstränder, Sörmlandsleden, Linuddens naturreservat och mycket mer. Skolor och flera förskolor finns i närheten.

Säljaren berättar:
Vi kände direkt att huset och området var rätt för oss och våra barn när vi besökte Örstig för första gången. Huset, med utrymmen som möjliggör samvaro och lek. En stor, vacker och generös trädgård med gott om ytor för hela familjen att umgås på. Vackra omgivningar, utan biltrafik, med naturen nära. Jag minns när vi, nyinflyttade, gjorde vår första utflykt på Sörmlandsleden. Vi hamnade i ett hav av vitsippor. Barnen lekte i skogen och vi delade på frukten som vi tagit med. Förbipasserande sällskap stannade och pratade och vi kände oss direkt välkomna till området.
Att leva med naturen nära, men ändå ha stadskärnan inom cykelavstånd, har varit perfekt för oss och våra barn. Det bor många barnfamiljer i området, med barn i olika åldrar. Det har inneburit att våra barn alltid har haft kompisar att leka med. Grannsämjan i området är fantastisk. Otaliga är de gånger då en trygg, stabil granne har erbjudit en hjälpande hand då en gräsklippare klappat ihop eller en gungställning behövt flyttas. Det har också varit en stor fördel med närheten till bra skolor och förskolor, vilket har stärkt tryggheten ytterligare och underlättat vardagen.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Mohammed Mouaid

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Mohammed Mouaid, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46733621905
Guldhemmnet logga

Finalist

Årets Mäklarpersonlighet

Guldhemmet 2020