Rågvägen 16

Asarum, Karlshamns kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 650 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Tomtarea
564 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
53 250 kr/år

En perfekt bostad att bosätta sig i för den som letar efter ett hus att sätta sin egen prägel på. Villan erbjuder tre sovrum fördelat på både entréplan samt övervåning. I övrigt erbjuder entréplanet ett badrum, kök, tvättstuga samt ett stort vardagsrum med plats för både soffmöblemang och en större matgrupp om så önskas. Utöver de två sovrum som finns på övervåningen finns det även ett duschrum, klädkammare, rymliga kattvindar som extra förvaringsutrymmen samt ett rum som går att nyttja som ännu ett sällskapsrum, med plats för möblemang. En trevlig villa med många möjligheter och en lättskött, lagom stor trädgård. Från vardagsrummet når du även den inglasade altanen som kan nyttjas som ett extra rum sena sommarkvällar och in på hösten.

Här bor du i ett trevligt bostadsområde med närhet till både skola, äldreboende, matbutiker och trevliga promenadstråk. Med några minuters cykeltur kommer du även till olika badplatser runt Långasjön.

Fastigheten är besiktigad och dolda felförsäkrad via Länsdeklarerat. Varmt välkommen att boka in dig på visning redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn

Kontakta mäklaren

Klara Bojkova

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
Mäklare Klara Bojkova, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlshamn
0738669190

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.