Trolltjärn 25

Askim, Göteborgs kommun Se på karta

9 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
469 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
30 137 kr/år
Antal besök
3 864
Dagar på Hemnet
4

Välkommen till en modern familjevilla med attraktivt läge på Östra Trollåsen i Askim.
Villa Hällmarken erbjuder en fantastisk utsikt och genomsyras av rymd och ljus där varje materialval är väl genomtänkta för att skapa ett stilfullt och modernt hem. Takhöjden och de generösa fönsterpartierna dominerar och skapar karaktär för huset.
Genomtänkt planlösning om hela 159 kvm i tre plan. På första plan erbjuds kök med matplats och ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. De stora fönsterpartierna tillför rymd och ljus för rummet. På andra plan väntar tre rymliga sovrum och utgång till en stor altan och trädgård. I anslutning till altanen finns en vacker insynsskyddad trädgård med gräsmatta. Ytterligare en trappa upp väntar ett panoramarum med fantastisk utsikt över hav och natur. En extra trivsam inredningsdetalj för detta rum är braskaminen som förstärker rummets atmosfär. Dubbeldörrar leder ut till den stora terrassen som inramar tredje plan. Villan har två badrum, ett på första plan och ett på andra plan, samt en rymlig tvättstuga. Garage finns på tomten och ett rymligt förråd. Ett modernt och välskött hus med låga driftkostnader.
Villan omgärdas av uppvuxen trädgård som väl lämpar sig för lek och spel. Allt inbäddat av vacker naturtomt med berghällar och ljung.
Här bor ni i ett etablerat område på en lugn och trivsam återvändsgata. På bekvämt avstånd ligger havet som mål för sommarens badutflykter och fina promenadstråk. Den som föredrar insjöns lite varmare vatten väljer istället Sisjöns omtyckta badplats. Hela området gränsar till Sandsjöbackas naturreservat som erbjuder härliga strövområden och ett populärt elljusspår.
Inom närområdet finns många bra förskolor och skolor att välja på. Bra kommunikationer in till centrala Göteborg nås från Gamla Särövägen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Kontakta mäklaren

Maria Bergström

Bjurfors Väster
Mäklare Maria Bergström, Bjurfors Väster
031-68 69 72

Visningstider

 • 20
  okt
  Ons 20 okt kl. 17:00–17:30
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
 • 24
  okt
  Sön 24 okt kl. 11:00–12:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.