Norrenäsvägen 19

Asmundtorp, Landskrona kommun Se på karta

3 250 000 kr

3 495 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
896 m²
Byggår
1985
Driftkostnad
52 607 kr/år

Fräsch och välplanerad 1 plansvilla med delvis inredd ovanvåning, byggt 1985, lugnt och skönt beläget i utkanten av populära "Jaktområdet". Insynsskyddat läge med fantastisk utsikt över det skånska landskapet, gårdar, betande får och lite sluttande tomt vilken ger karaktär åt trädgården.

Strategiskt beläget med kort avstånd till Landskrona och E6:an, Asmundtorp är en populär bostadsort för pendlare tack vare läget mitt i Öresundsregionen. I Asmundtorp finns förskola och skola upp till nian. Här finns också livsmedelsaffär, pizzeria, en stor plantskola och en vacker kyrka från 1897 som är ett riktigt landmärke. Till Landskrona cyklar man på 30 minuter på en trevlig cykelväg och vill man ta tåget finns det tågstationer både i närbelägna Häljarp och i Billeberga, där tåget sedan snabbt tar en till Lund, Helsingborg eller Malmö.

Bottenvåningen innehåller hall med klinkergolv och golvvärme, helkaklat badrum med golvvärme, stor umgängesyta med matplats och kök, på golvet ligger Junckers skeppsgolv. Fräscht vitt kök och bänkskivor av granit. Från matplatsen finns utgång till mysigt uterum om ca 18 kvm med dignande vindruvor i taket., från uterummet kommer man ut till stort trädäck med plats för flera grupper. Härligt utsikt mot den insynsskyddade uppvuxna trädgården som inbjuder till både lek och odling.
Vidare på bottenvåningen finns tre bra sovrum, klädkammare, nyrenoverad tvättstuga med utgång till allrum/biyta om över 30 kvm. På ritningarna från byggåret var rummet tänkt som varmgarage. Första ägaren hade verksamhet och nuvarande ägare använder rummet som förråd och rum. Här finns två fönster och dörr ut till entrésidan.
Vardagsrummet är underbart med 4.8 meters takhöjd på högsta punkt och här finns en värmande kamin.

Från vardagsrummet finns trappa upp till ovanvåningen som innehåller ett härligt rum om ca 25 kvm med utgång till balkong samt en toalett.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas