Gökvägen 2

Åstön, Timrå kommun Se på karta

2 895 000 kr

3 100 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
84 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
2 052 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
45 476 kr/år

Ute på populära Åstön hittar du detta boende med moderna inslag. Bara ca 100 meter från havet och med en klar vy ut över vattnet. Försäljningen avser två fastigheter, Timrå Åstön 2:105 (bebyggd tomt) samt Timrå Åstön 2:109 (obebyggd tomt).

Redan när du kliver in i hallen möts du av ljuset som är genomgående genom hela bostaden. Allrummet är husets hjärta och erbjuder rymd genom den generösa höjden upp till takbjälkarna och den öppna planlösningen mot köket. Den centrerade braskaminen tillsammans med de härliga fönsterpartierna ger en inbjudande känsla och skapar en trevlig sällskapsyta. Från allrummet kommer du direkt ut på altanen som löper runt halva huset och som ger fin utsikt över havet.

Köket har bra med arbetsytor och är dessutom utrustat med nya vitvaror. Här får det plats en mindre matgrupp, perfekt för frukostbordet intill fönstret med utsikt mot havet. I köket finns dessutom en lucka som via trapp leder ner till en matkällare som till ytan är lika stor som köket, och här finns gott om utrymme att förvara matvaror på ett bra sätt. Från allrummet leder en trappa upp till loftet och här finns ytterligare ett allrum. Ytan har nyttjas väl längs snedtaket genom praktisk förvaring bakom skjutdörrar. Badrummet är kaklat och har wc, handfat, bubbelbadkar och tvättmaskin. Utöver detta har bostaden två sovrum samt en walk in closet som också skulle kunna användas som sovrum.

Tomten är lummig och charmig med små vrår bakom träd och buskar. Det finns även plana gräsytor för sommarens alla lekar och spel och för den med gröna fingrar finns goda möjligheter till odling.

Åstön är känd för sin fina natur, speciellt på sommaren! Här finns caféer, restauranger, glasskiosk och badplatser. Till Söråker centrum är det ca 1,7 mil där det finns allt från mataffärer, fotbollsplan/bandyplan, restauranger och småbutiker till förskolor och skolor.

Välkommen med din visningsbokning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Fah Bergdahl, Husfoto
HusmanHagberg Sundsvall

Kontakta mäklaren

Elin Eriksson

HusmanHagberg Sundsvall
Mäklare Elin Eriksson, HusmanHagberg Sundsvall
0768277123