Lillgatan 3

Åstorp, Åstorps kommun Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
561 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
30 400 kr/år

Välkomna till Lillgatan 3 och denna välskötta familjevilla där det bara är att flytta in och njuta av det härliga villalivet! Här har ni ett välplanerat hus om 2-plan med fyra rymliga sovrum som är perfekt för det stora hushållet, badrum på vardera våningsplan och gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan erbjuds det sociala utrymmen med kök och vardagsrum i samspel vilket mynnar vidare ut i ett ljuvligt inglasat uterum i österläge som bjuder på morgonsol.

Denna villa har sin egna grönskande oas med en härlig och välskött trädgård som har gott om träd, blommor och buskar som skapar en magisk plats att vara på. Perfekt för dig med gröna fingrar där du kan spendera tid i den insynsskyddade trädgården samt även njuta av de goda frukterna och grönsakerna från växthusen eller varför inte bjuda över vännerna på middag som är lagad i den läckra vedeldade stenugnen.

Mitt i lugna och mysiga Åstorp hittar du denna villa med närhet till populära skolor och annan barnomsorg vilket är ett uppskattat område för barnfamiljer. Kommunikationer, mataffärer, lekplats, fina grönområden och sportmöjligheter ligger på ett bekvämt avstånd från huset.

Måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Nyvå Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Malahat Farzan

Nyvå Fastighetsförmedling AB
Mäklare Malahat Farzan, Nyvå Fastighetsförmedling AB
076-8802031