Kyrkbyvägen 60

Avesta kommun Se på karta

2 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
1 710 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
31 720 kr/år

Ett optimalt planerade hus med en härlig mix av nu och då. Med sagolikt vackra omgivningar och ett fantastiskt läge vid åkrarna strax utanför Avesta. Här bor du på öppna ytor och gott om sällskapsutrymme som är optimala för umgänge med familj och barn. Ett stenkast från skogsdungar och flera trevliga promenadstråk. Ett energisnålt hus tack vare bergvärme och solceller.
Det första som möter dig i huset är en inbjudande hall med direkt anslutning till ett ljust och charmigt vardagsrum med fint ljusinsläpp och riktiga trägolv. Vidare finner ni ett renoverat kök med plats för större matgrupp och utgång till en takad altan på gaveln som vetter mot åkrarna. På entréplanet finns även två sovrum med nya trägolv och tapet av högsta kvalité. Här finns även ett duschrum med toalett. Från hallen når ni via nedgång och den fina heltäckningsmattan huset källarplan. Här hittar du ett mysigt allrum med plats för soffor. Ett renoverat badrum med badkar och handdukstork samt en fin tvättstuga med klinkergolv och tvättmaskin. På övreplanen hittar du master bedroom med garderober och ett mindre sovrum för barnet.
Mycket trevlig och välskött hörntomt som erbjuder många soltimmar, här finns grundmuren för en orangeri (bygglov finns) för den händige samt flera fruktträd och hallonhäck. Huset har även en isolerad friggebod som kan användas till ett kontor eller gäststuga, hönsgård och stort uthus med bl a garage, porslinbod, snickarbod, förråd och en stor oinredd vind på övreplan. Här produceras ca 4 000 kwh/år genom solcellerna.
Ett välordnat villaområde 5 km norr om centrala Avesta – det sammanfattar Sibirien. Härifrån har du drygt 3 km till närmaste större livsmedelsbutik, och förskola och skola finns i området Skogsbo i närheten. För de mindre barnen är Kullens stora lekpark en given centralpunkt. Avesta golfklubb med sin 18-hålsbana ligger bara 2 km bort, och handelsplatsen Dalahästen lockar med ett stort urval av butiker. Det är gångavstånd från Grytnäs gärde till pizzerior, en restaurang och gym.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

Kontakta mäklaren

Ibra Ibrahimi

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
Mäklare Ibra Ibrahimi, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
0721807984