Kommande

Olvonstigen 4

Bäckseda, Vetlanda kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
986 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
48 500 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till Olvonstigen 4 och detta trivsamma enplanshus med pool. Huset har en funkisliknande utformning med två vinklar som ramar in den insynsskyddade innergården vid entrén. Här kan du sitta helt ostört och njuta av kvällssolen. Trädgården är välanlagd trädgård med en prunkande baksida med såväl rabatter som klätterväxter. Höjdpunkten utvändigt är såklart baksidan med uterummet och den uppvärmda poolen som gör att såväl hemester som vardagskvällar förgylls. Trädäcket runt om har plats för umgängesytor och det rymmer både matbord och loungehörna. Är det riktigt varmt mitt på dagen kan du rulla ut markisen och få lite skugga, eller svalka dig i uteduschen.

Interiört bjuder huset på kök med matplats, ett stort vardagsrum, tre sovrum, ett allrum, badrum, wc och tvättstuga. Kvadratmetrarna känns otroigt planerade tack vare huset vinklar som naturligt delar av sovrumsavdelning från umgängesdelen i kök och vardagsrum.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Bäckseda. Lekpark med fotbollsplan ligger ett stenkast från huset och IIlharjen finns en kort promenad bort. Dessutom har du Östanå en bit bort från bostaden med både bad, frisbeegolf, golfbana och motionsspår.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.