Stipendiestigen 2

Bäckseda, Vetlanda kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Tomtarea
516 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
21 000 kr/år

Välkommen till Stipendiestigen 2 och denna 1 1/2-plansvilla med bra planlösning och hörntomt! Redan när du parkerar utanför kan du ana att huset med sin tegelfasad är lättskött, liksom tomten som utöver häck och några träd och buskar har plan gräsmatta. På baksidan finns både uterum och uteplats och bakom garaget finns ett rymligt förråd. På entrésidan kan du duka upp ett cafébord på den stenlagda uteplatsen.

Interiört är huset välskött och delvis renoverat. Båda badrummen är gjorda en gång efter byggåret, fönstrena på övre plan är bytta och tvättstugan har nyligen fått sig ett rejält ansiktslyft. Fiber är indraget och elcentralen är ny. Här kommer du långt med några burkar färg, tapeter och nya golv för att få just din prägel på huset. Planlösningen är optimal med kök, vardagsrum och ett sovrum på entréplan och två sovrum på övre plan, tillsammans med ett större allrum som är perfekt som ett tv-rum. Badrum finns på båda våningsplanen och tvättstugan är kombinerad groventré, vilket är en uppskattad detalj i vardagen.

Läget i Sliparegården är kanon. I direkt närhet finns både pulkabacke och fotbollsplan. En kort promenad bort hittar du natursköna Mela Kvarn och både förskola och skola. Perfekt läge i Bäckseda! Huset kommer besiktas innan visning.

Nu hoppas jag att vi ses på vísningen! Förbered er gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.

- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte.

- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process och ligga steget före.

Välkommen att kontakta mig, Mia Harbrecht 0703266099 [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99