Kommande

Dyarnevägen 22

Bålsta Dyarne, Håbo kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
86 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
436 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
37 976 kr/år
Kommande

Snart välkomnas du till denna fina och renoverade familjevilla, centralt belägen i Bålsta. Bostaden har sedan 2015 genomgått stora renoveringar som nytt badrum, kök, ny planlösning och genomgående nya ytskikt. Nya vackra trägolv på hela entréplan (bortsett från badrummet och tvättstugan) Nya innerdörrar (bortsett från tvättstugan), ommålade och spacklade väggar och tak. Infällda spotlights i kök, badrum och sovrum. 2017 installerades en ny luft/vatten värmepump från IVT. Yttertaket byttes 2016 och fiber indraget.
Vinden är inredd och när man flyttade trappan upp så lade man en mjuk och trevlig matta och inredde detta utrymme till ett stort och härligt tonårsrum. På vinden finns idag även en bastu och duschrum men detta behöver renoveras och dras nya rör. Man kan såklart också inreda ytan och skapa ytterligare ett sovrum eller använda det till en stor och effektiv förvaringsyta.
Garage finns på tomten med tillhörande förråd. Uppfart för en bil samt ytterligare bilplats finns på framsidan av huset. Vidare så möts du av en härlig trädgård med insynsskyddad baksida där man 2021 lade ett stort trädäck med härligt solläge. Här är det bara att flytta in och börja bo!
Kontakta mäklaren, Sara Engström, för mer information om när det är dags för visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Håbo

Kontakta mäklaren

Sara Engström

HusmanHagberg Håbo
Mäklare Sara Engström, HusmanHagberg Håbo
0735941290

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.