Lucerngatan 5

Bankogården, Helsingborg Se på karta

4 995 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
582 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
31 016 kr/år
Antal besök
18 307
Dagar på Hemnet
16

Välkommen till detta fantastiska 1-planshus på omåttligt populära Bankogården. Med exceptionell öppen planlösning, helt insynsskyddad tomt i västerläge med 140 m² altan, garage med fjärrport, inglasat uterum om 38 m² och påkostade materialval är det inte svårt att förstå varför detta hus är ett komplett hem och sann barnfamiljsdröm!

Här kan du hitta en plats att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Trädgården har utformats för minimalt underhåll för att kunna njuta av sommarens lata dagar på bästa sätt - en oas utöver det vanliga och sann dröm för livsnjutaren.

Vintergröna häckar ramar in tomten som är fördelad på en alldeles lagom stor och lättskött gräsmatta, stor träaltan med SPA-avdelning med bubbelbad och utomhusdusch, utomhuskök, platsbyggd grillplats och smakliga planteringar genom odlingslådor och äppelträd. Här växer såväl barn som blommor upp under optimala förhållanden.

Den idealiska planeringen är sannerligen optimal i många hänseenden – här har man tänkt till från början. Socialt formidabla umgängesytor med stort kök och intilliggande matplats, vardagsrum av med mysig kamin och inglasat och uppvärmt inglasat uterum. Här har man även ett utmärkt tvättrum och smakfullt renoverat badrum och gästtoalett. Sovrummen är tre till antalet och ligger samlade i den södra delen av huset. Golvvärmen är lyxigt nog genomgående för hela boarean.

Här på ett av Helsingborgs attraktivaste villaområden för barnfamiljer, bor du lugnt och naturnära i närhet till öppna grönområden för lek och spring. Med omtyckta skolor såväl som förskolor och närhet till vardaglig service blir livspusslet en fröjd i vardagen. Stadens puls samt Helsingborgs sandstränder är man på bekvämt cykelavstånd från. På Bankogården har man goda kommunikationerna med fina cykelvägar och såväl Ramlösa tågstation som snabb åtkomst till E4/E6 gör det perfekt för dagspendlaren.

Detta är huset för dig som vill kunna njuta av vardagen - välkommen att kontakta mäklare Alexander Jämthagen för visning av denna underbara villa som bäst upplevs på plats!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Visningstider

  • 2
    jul
    Idag
    Bokad visning. Kontakta mäklaren för anmälan.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.