Körsbärsgatan 8

Bårslöv, Helsingborgs kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
729 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
53 906 kr/år

Söker ni efter en villa med möjlighet att flytta in redan under sommaren 2022?!

Äntligen ges möjligheten för er att flytta till detta fina välskötta hus om två plan där besiktning är genomförd. På fin tomt med trädgård i västerläge, finner ni denna bostad med garage och en fin uppfart där ni bekvämt parkerar bilen. När ni kliver in i huset möts ni av ljus och rymd. Till vänster har ni det första sovrummet och i nära anslutning finner ni det ljusa stilrena badrummet.

Ni fortsätter in i huset och når den härliga sociala ytan mellan vardagsrum och uterum. Här inryms en större matplats samt en stor härlig soffgrupp så att alla nära och kära kan få plats. Denna delen av huset har flera fina fönsterpartier vilka tillför rikligt med ljus samt en utgång till uterummet genom fin altandörr. Uterummet gör att sommaren förlängs från tidig vår till sen höst då de är beläget i trivsamt västerläge. Utanför uterummet når ni det fina trädäcket där ni kan njuta av solen och lugnet samt den härliga trädgården.

Köket är funktionellt med bra plats för förvaring och gott om arbetsytor och här finner ni en full maskinell utrustning. köket erbjuder dessutom plats till en mindre matplats. Längre in i finner ni groventrén med kombinerad tvättstuga som har plats för förvaring och är utrustad med tvättmaskin samt torktumlare.

På våning två har ni ytterligare tre fina sovrum vilka alla är lätt möblerade och inrymmer bra med plats för förvaring. Utanför sovrummen har ni ett fint allrum. Sist på våning två har ni ett härligt badrum av modellen större.

Trädgården är inbjudande och lättskött. En insynsskyddad trädgård där ni kan spendera tid med vänner och barnen kan leka i trädgården. Missa inte möjligheten att få flytta in i denna härlig villa, passar den stora familjen eller för er som drömmer om stora ytor. Varmt välkomna hem - anmäl ert intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Linda Gasslander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Linda Gasslander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
0704331670

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.