Friliggande villa i Benalmádena Pueblo

Benalmádena Pueblo, Spanien

988 790 euro
Villaicon_villa_inactive

Med en bekväm och modern planlösning får ni ett öppet och välkomnande hem. Allt material är självklart av högsta kvalité och byggstandarden är iso9001 certifierad. Som kund har man även stor möjlighet att påverka planlösningen. Det 24 timmars bevakade området ger Er trygghet och lugn. 4 villor är redan sålda.

Benalmadena ligger centralt på Costa del Sol och har mycket bra kommunikationer till Malaga stad och flygplatsen. Här tar ni er även enkelt till Reserva del Higueron med sitt kända SPA, samt Sportsclub och Michelin Restaurang. Kommunen består av tre delar, Benalmadena Pueblo, Arroyo de la Miel, Benalmadena Costa. Benalmadena Pueblo med sin fantastiska utsikt är den ursprungliga byn i Benalmadena. Här ligger de restaurang täta gränderna som med sina vita fasader är så typiskt för de cahrmiga Andalusiska byarna. Arroyo de la Miel med spanskt liv året runt är liksom resten av Benalmadena kommun mycket välskött. Här finns tågstationen som tar er till Flygplatsen på 15 min, Malaga centrum på 30 min, och andra hållet Fuengirola 20 min. Här finns även tivoli och linbana som tar er upp till bergen med fina promenadstråk. Den stora parken ”Parque de Paloma” med frigående djur och stora gröna ytor är också värd att nämna.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
275 m²
Tomtarea
2 000 m² tomt
Antal rum
5 rum

Statistik

264
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 285 dagar sedan, den 13 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips