Bergsbrunna villaväg 19

Bergsbrunna, Uppsala Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
98 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 199 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
55 570 kr/år
Antal besök
7 787
Dagar på Hemnet
7

Rymlig villa i Bergsbrunna med stort hemmakontor, härlig trädgårdstomt och flera uteplatser.

I ett av Uppsalas mest populära villakvarter hittar du det här vackra huset som varsamt byggts till i mitten av 80-talet. Villan erbjuder på entréplan en social del med välkomnande hall, gäst-wc, rymligt kök och stort vardagsrum. En halv trappa upp finns den privata delen med badrum och tre rymliga sovrum. En halv trappa ner finns det mysiga allrummet som har öppen spis med spiskassett och tv-hörna. Här finns även en tvättavdelning samt bastu och dusch.

Här får du dessutom en sidobyggnad med stort hemmakontor som har gott om plats för det egna företaget, eller för dig som jobbar hemifrån. Sidobyggnaden har även ett kallförråd på kortsidan.

Stor solig hörntomt med flera uteplatser där du kan följa solen från morgon till kväll. På tomten finns även en isolerad friggebod med el indragen.

I trädgården finns en mängd olika fruktträd och bärbuskar. Här kan du skörda och njuta av din egen trädgårds olika odlingar, då du dessutom har ett eget växthus. I växthuset finns både en röd och en vit vinranka. På tomten finns även flera rosenrabatter, många prydnadsbuskar och träd. T.ex. blå och vit syrén, japansk lönn, fläder olika barrväxter m.m. Runt den lilla dammen växer även en stor bambubuske samt kungsängsliljor och dagliljor.

Här bor du i ett lugnt och naturskönt område med närhet till Lunsens naturreservat. Där finns ett stort skogsområde med gott om vandringsleder, varav vissa spåras för längdskidåkning på vintern. På kort avstånd, mellan Bergsbrunna och Nåntuna, finns en välsorterad ICA-butik samt en pizzeria. I närområdet finns Uppsävjaskolan (f-6) och i angränsade område även skola upp till åk 9. Bra kommunikationer med stadsbussarna och via fina cykelvägar tar du dig smidigt in till city på drygt en kvart. Med bil har du nära till E4:ans påfart och når Arlanda på ca 30 minuter. Tvärs över gatan finns även Bergsbrunna bygdegård med möjlighet att hyra lokal för bröllop, fester och kalas för upp till 80 personer. För mer information se http://www.bergsbrunnabygdegard.se/

Missa inte detta tillfälle. Anmäl ditt intresse redan idag eller ring mig så berättar jag mer!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.