Gaterseredsvägen 47

Billdal, Göteborgs kommun Se på karta

7 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Biarea
118 m²
Tomtarea
1 861,3 m²
Byggår
2002
Energiklass
F
Driftkostnad
57 488 kr/år

På en fin naturtomt med lugnt och soligt läge ligger denna trivsamma villa. Nära till både vacker natur och all tänkbar service på Kungsporten.

Praktisk och trevlig planlösning med entré, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det öppna köket utgör mittpunkten i villan, och här trivs man gott både på vardagsmiddagarna och med gäster. Ryggåstak med öppet upp till nock i vardagsrummet skapar ett fantastiskt ljus och en generös yta att umgås på! Från köket når ni en underbar altan med högt och soligt läge. Här kan ni njuta av utomhusmiljön från morgon till kväll.

Föräldrasovrummet är rymligt och har två klädkammare, varsin egen! Den ena har tidigare varit ett mindre sovrum och kan med lätthet återskapas om behov finns. Bredvid sovrummet ligger ett av husets två badrum, detta med badkar. Vidare finns ännu ett sovrum, en dröm för tonåringen. Lite avskilt med klädkammare och plats för kompishäng. Eller kanske en kontorsdel?
Innanför köket hittar vi även tvättstugan.

En trappa ner finns ännu ett större sovrum med plats för både säng, skrivbord och soffa. Men framförallt hittar vi här det egna spat! Underbart rum med bastu, två duschar och lite relaxyta. Här njuter ni både med familjen, eller kanske en tjejkväll? I anslutning finns det andra badrummet.

Grusad uppfart med plats för flertalet bilar, med laddstolpe för elbil. Garage och framförvarande carport med plats för flera bilar.

Detta är ett härligt hus fullt av atmosfär, och med generösa sociala ytor. Omgiven av vacker natur och utsikt över hästhagarna och en fantastisk miljö med cykelavstånd till hav och salta bad, skola, barnomsorg och ett brett serviceutbud på Kungsporten. Cykelbanan vid Gaterseredsvägens början tar er enkelt väster ut på härliga turer längs kustremsan. En boendemiljö för er som värdesätter livet på landet, men som ändå vill bo nära kommunikationer, stan och dess bekvämligheter.
Här bor och trivs du gott!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst

Kontakta mäklaren

Malin Zetterberg

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
Mäklare Malin Zetterberg, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
+46707960594

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.