Kornsparvsgatan 13

Billesholm, Bjuvs kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140,1 m²
Biarea
34,7 m²
Tomtarea
808 m²
Byggår
2021-2022
Driftkostnad
36 991 kr/år

Äntligen finns chansen att förvärva detta fina enplanshus om 140,19 kvm + 34,7 kvm biarea med fyra sovrum, vattenburen golvvärme och carport i omtyckta Billesholm, välkomna till Kornsparvsgatan 13!

Efter att ni parkerat i carporten så möts ni av en ljus hall med ett fint klinker som sedan går över till det genomgående parkettgolvet, god plats att hänga av sig, möjlighet att sätta in förvaring men annars har ni klädkammaren som ligger i anslutning. Här finner vi även det första badrummet, inrett i en modern stil på kaklet som är utrustat med dusch och golvvärme vilket även det andra badrummet är. Planlösningen är väldigt genomtänkt där man valt att placera de fyra sovrummen tillsammans med det andra badrummet i ena delen för sig. Storleken i sovrummen har man inte sparat in på utan här erbjuds bra med ytor i samtliga som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord.

Öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum som fylls med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som kan öppnas upp mot trädäcket och gräsmattan, trevligt på sommaren att ha dörren på glänt och låta barnen springa fritt. En fantastisk rymd med en påtaglig takhöjd och lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord. Köket är inrett i mörkare kulörer på köksluckorna, bänkskivan och vitvarorna men passar utmärkt i detta hus med tanke på ljusinsläppet. Från köket når man grovköket, inrett i klinker tillsammans med vitmålade väggar som är utrustat med arbetsbänk med vask, tvättmaskin, torktumlare, uppvärmningssystemet och utgång till carporten och förrådet.

En trevlig tomt som är stenlagd på nästan hela framsidan som sen går över till gräs och på baksidan har man ett trädäck och fortsättningen av gräsmattan.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang, pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona och pågatågstrafiken är igång för er som färdas med tåg. Billesholm är känt för att ha en av Sveriges vackraste folkparker som anlades 1889 som ligger kring härlig natur med dansbana och scen. Tycker ni om natur och vandring så har ni Söderåsen en kort biltur härifrån med trevliga vandringsleder.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas