Kommande

Rundelsgatan 4

Billesholm, Bjuv Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
89 m²
Biarea
109 m²
Tomtarea
705 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1962
Driftkostnad
41 171 kr/år
Kommande

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Letar ni efter ett hus belägen på ett familjevänligt villa område? Välkomna till Rundelsgatan 4 i Billesholm!

Snart har ni chansen att förvärva detta charmiga 1-1/2 plans villa med källare i familjevänliga Billesholm. Huset är belägen på en fantastisk tomt som är väldigt lättskött och insynsskyddad. Huset är fördelat på 4 väldisponerade sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum med utgång till ett underbart inglasat uterum som byggdes 2003.

I källarplan hittar vi tvättrum, dusch, förvaringsrum, pannrum samt garaget med ingång från utsidan. En villa som är perfekt för er som letar efter ett lugnt och bra område där barnen kan springa och leka fritt utan att behöva oroa sig för trafik.

I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. År 2021 beräknas även Pågatågstrafiken att vara igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn, vilket kommer påverka byn positivt. Ni finner även den omtalade och vackra folkparken som anlades 1889, dansbana och scen där det flera gånger om året i vanliga förhållanden arrangeras evenemang. Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.