Snorpvägen 23

Billsta, Södertälje Karta & restider

5 500 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Låt barnen växa upp med närheten till naturen utanför dörren och med bekvämt avstånd till populära Järna som erbjuder bra skolor och ett generöst utbud av butiker, caféer och livsmedelsaffärer, många med ekologisk och närodlad inriktning.

Rymlig enplansvilla med personlig och genomtänkt planlösning där husets speciella karaktär har utnyttjats till fullo. Öppen planlösning där de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum sträcker ut sig mot söder med utgångar till det stora trädäcket som badar i sol hela dagen. Öppet upp till nock i vardagsrummet och pampiga fönsterpartier med utsikt mot den kringliggande skogen. Tre stora sovrum, arbetsrum, WC och lyxigt badrum med bastu. Bergvärme. Dubbelgarage.

Lättskött naturtomt som gränsar mot skogen längs återvändsgata - här kan barnen tryggt springa fritt och leka utan oro för någon biltrafik.

Närområdet bjuder på gott om stall och Järna Ridklubb med ridskola finns bara 3 kilometer bort på Billstavägen. Sörmlandsleden passerar i närheten och det finns gott om småvägar att göra en cykelutflykt - kanske cykla och bada i idylliska Akaren.

900 m till närmaste busshållplats varifrån bussen går mot Järna/Gnesta. Det är ca 6 km till Järna station och pendeltåg från Järna till Stockholm tar ca 40 minuter. Med bil når du centrala delarna av Stockholm på ca 45 minuter.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
189 m²
Tomtarea
2 499 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
35 244 kr/år
Byggår
2011
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Snorpvägen 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 500 000 kr
Driftkostnad
35 244 kr/år

Statistik

11 202
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 39 dagar sedan, den 18 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips