Kattunga Katestorp

Björketorp, Marks kommun Se på karta

1 875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
5,3 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
24 257 kr/år
Antal besök
22 704
Dagar på Hemnet
21

Nu startar försäljningen av detta otroliga läge utanför Björketorp. . Denna gård har gått i generationer och nu har det blivit dags för en ny ägare att ta över. Med över fem hektar mark, mestadels öppen betesmark, finns goda möjligheter att ta vara på dina gårdsdrömmar! Ett bostadshus som under de senaste åren genomgått en uppdatering utvändigt såsom markarbeten, nya fasad, nytt tak, nyare fönster och med vissa behov av fortsatta uppdateringar invändigt. I hemmet finns en nyare täljstenskamin insatt i vardagsrummet och här är även fiber installerat.

Intill ligger en stor ladugårdsbyggnad med utrymmen såsom maskinhall, äldre djurstall, verkstadsdel, förvaringsutrymmen och en tillbyggd stor carportdel bland annat. Ett gammalt pumphus finns också vid infarten till huset. Nyligen är den nya avloppsanläggningen färdigställd och elledningar planeras även de att grävas ner i år.

Läget är öppet och vackert med utsikt över både skog och två sjöar som nås på promenadavstånd och det är lite över en kilometer till Västra Öresjön för ytterligare bad och fiske. Strax utanför orten Björketorp där service, tågstation, barnomsorg och skola upp till årskurs 6 finns och Horred som är närmsta större ort nås på en kvart där mataffär finns. Både Varberg, Kungsbacka, Borås och Landvetter flygplats ligger knappt fem mil från gården och Göteborg på en timmes bilfärd.

Varmt välkommen att boka in dig för en trygg visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Kontakta mäklaren

Emma Lundin

Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Mäklare Emma Lundin, Svensk Fastighetsförmedling Kinna
0320-20 99 53