Rönnerdahlsvägen 9

Björkudden, Kalmar kommun Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²
Biarea
47 m²
Tomtarea
1 280 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
40 847 kr/år

Din dröm om att bo vid havet i ett eftertraktat och exklusivt bostadsområde kan bli sann. Tillfällen som detta kommer sällan. Välkommen till Björkudden och Rönnerdahlsvägen 9, en modern fastighet på hela 156 kvm som ger dig möjlighet att bo vid havet, känna lugnet och samtidigt ha närheten till stadskärnan i Kalmar. Området är vackert beläget strax norr om Kalmar intill Krafslösaviken. Varför inte börja dagen med ett morgondopp i antingen din egna uppvärmda pool eller gå ner till havet och ta dig ett dopp. Här finns verkligen möjlighet till avkoppling i de olika oaserna i trädgården. Trädgården är mycket väl genomarbetad och välplanerad. Trevlig häck som inramar tomten och gör den fullständigt insynsskyddad. Sprinkler i gräsmattan gör bevattningen till en lätt match. Välkommen till den påkostade villan i 1,5 plan med öppen planlösning och 3-5 sovrum, beroende på hur du önskar att ha det och vilka behov du har. Planlösningen är flexibel. Havsutsikt från övervåningen. Ladda elbilen på ett enkelt sätt då det finns en laddare för elbil. Bo med låga driftskostnader pga solceller på både villa- och garagetak. Passar perfekt när elpriserna är högre än normalt för närvarande. Rönnerdahlsvägen 9 erbjuder verkligen allt man kan önska sig i en fastighet och mer därtill.

Välkommen till villan med modernt utförande i form av en öppen planlösning och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och havsutsikt erbjuds från flera utav rummen. På nedervåningen finner vi två sovrum, tvättstuga med groventré, badrum, två sovrum, öppet kök tillsammans med matsal med täljstenskamin och vardagsrum. Allrum på övervåningen i öppen planlösning och högt i tak, badrum med spa och två sovrum. Här går det att sätta upp väggar och göra det till två extra sovrum (se alternativ planlösning). Genomgående parkettgolv i hela huset. Bostaden har ett sådant genomgående fint skick att du kan flytta in direkt utan att behöva renovera. Det är något som många uppskattar. Huset bjuder på hela 3-5 sovrum och på övervåningen är det högt i tak och det skapar en känsla av rymd. Huset är överlåtelsebesiktat med dolda fel försäkring.

Här erbjuds även ett rymligt och isolerat dubbelgarage och attefallshus. Fiber är indraget i huset och robotgräsklippare följer med i köpet. Lättskött tomt med större träaltan, plattor samt gräsytor i sydväst-läge och perfekt frukostaltan på husets framsida. Med detta läge blir säkerligen gästerna många och grillkvällarna sena. Med båt tar man sig enkelt ut i skärgården. Eller varför inte ta en tur med SUP-brädan.

På Björkudden bor du bekvämt med närhet till affärer, vård och omsorg, service och skolor (förskola, familjedaghem och särskola på Björkenässkolan och på Kalmarsundsskolan finns fritidshem och skola åk 1-9) men ändå nära till stadskärnan i Kalmar. Eftersom du bor nära naturen och havet inbjuder området till flera friluftsaktiviteter. Du kommer snabbt in till centrum med t.ex. cykel. Du har flera badplatser i närheten så som Norrlidsbadet och Björkenäsbadet.

För att fresta dig lite extra så titta på drönarfilmen! Är detta din dröm? Tveka då inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för din anmälan till någon av de bokade visningarna. Jag ser fram emot att få visa dig en riktig pärla! Vid intresse är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beathrice Odén för mer info på tel: 072-8884231 eller på mail: [email protected]!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalmar

Kontakta mäklaren

Beathrice Odén

HusmanHagberg Kalmar
Mäklare Beathrice Odén, HusmanHagberg Kalmar
072-888 42 31