Nyproduktion

Smedtorpsvägen

Björnö, Norrtälje Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Information saknas
Antal rum
5 rum
Boarea
147 m²
Tomtarea
577 m²
Antal besök
2 922
Dagar på Hemnet
17
Nyproduktion

Vad sägs om upp till fyra sovrum, varav ett superlyxigt master bedroom med eget badrum? Ytterligare två badrum, gott om fantastiska umgängesytor, otroligt gott om förvaring och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare? Lägg sedan till en härlig altan och en mysig balkong på övervåningen? Det här är ett hus med det lilla extra.

Kliv på! I husets entré möts du av ett underbart ljusinsläpp redan när du öppnar ytterdörren. Förutom de praktiska detaljerna i form av husets klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och husets ena badrum med WC och dusch breder hela nedervåningen ut sig som ett enda stort och härligt rum.

I husets hjärta (köket) finns gott om förvaring och arbetsytor, liksom all utrustning du kan tänkas behöva för dina kulinariska äventyr: kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Den generösa köksön blir den naturliga samlingspunkten, vare sig det handlar om en snabb kopp kaffe, mellis och läxläsning eller en drink innan middagen.

Vardagsrumsdelen rymmer ledigt både soffgrupp och matbord för åtta personer. Här finns också två altandörrar ut till din stora uteplats med trädäck. Altanen är byggd i vinkel och sträcker sig längs med baksidan och en stor del av långsidan på huset.

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här kan alla familjemedlemmar hitta sin egen vrå i tre trivsamma sovrum – möjlighet finns att få fyra.

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både skidutrustning och sommardäck. Bilen parkerar du i din egen carport, har ni två bilar får även den andra plats på uppfarten. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Jonas Ericsson

OBOS Sverige
Mäklare Jonas  Ericsson, OBOS Sverige