Amazonkajen 4

Bleket, Tjörn Karta & restider

4 400 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

VÄLKOMMEN TILL EN SKÄRGÅRDSDRÖM - 50 MIN FRÅN GÖTEBORG
Endast en tomt kvar på Amazonkajen! Sista chansen att förvärva en tomt med detta unika läge, där endast en brygga ligger mellan havet och ert blivande hus. Som köpare kommer ni köpa tomt med villkor att teckna entreprenadsavtal med Per Jacobssons Bygg.

Bor ni här blickar ni ut över kobbar och skär och njuter av lugnet som infinner sig i själen i denna rofyllda miljö. Huset är utformat för att smälta in i den naturliga miljön med en fasad av obehandlat trä som har en garanti på 30 år. Stora fönsterpartier mot de härliga uteplatserna och havet ger ett underbart ljusinsläpp och maximal utsikt. Öppna upp skjutdörrspartiet i vardagsrummet och sudda ut gränsen mellan inne och ute.

Bekymmersfritt boenden för er som vill njuta av altan, balkong och doften av salt vatten och tång. Strandskyddet gör att det i framtiden inte går att bygga så nära havet, vilket gör denna fastighet unik.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mossholmens Marina finns!

Bo i ett levande samhälle med närhet till bad, restauranger, livsmedelsbutik och pittoreska miljöer på Klädesholmen och i Bleket. Köp ett gott bröd från Lottas surdegsbageri eller ta en tur med färjan till någon av de närliggande öarna Åstol och Dyrön. Mycket finns att upptäcka och göra!

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
98,7 m²
Tomtarea
219 m² tomt
Antal rum
5 rum
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Amazonkajen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 400 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

13 770
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 110 dagar sedan, den 26 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips