Kalvsviksvägen 24

Boda, Värmdö Se på karta

6 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
151 m²
Tomtarea
6 832 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
43 500 kr/år
Antal besök
10 886
Dagar på Hemnet
20

Välkomna till denna moderna villa som i princip är nybyggd år 2010-2013. Samma sekund som du kliver över tröskeln så fylls du av känslan av att du hittat hem! Köket och vardagsrummet bjuder på en öppen planlösning med en slående takhöjd på 5,78 meter. Från vardagsrummet når man genom de gedigna skjutdörrarna till husets altan om cirka 60 kvm med sitt syd-västläge. Här ligger solen på sommartid större delen av dagen till sen kväll. Gott om plats för såväl matgrupp och loungemöbler. Köket som är ett italienskt designkök med påkostade materialval och praktisk köksö. Här har inget lämnats åt slumpen utan varje detalj är väl genomtänkt! Vidare på entréplan finns två bra sovrum samt ett helkaklat badrum. En trappa upp finns ett allrum, här nås även husets balkong om cirka 5 kvm. Vidare finns ett WC och ett stort sovrum med anslutning till en klädkammare. Genomgående i hela huset ligger ett ekparkettgolv och samtliga väggar är målade/tapetserade. Vattenburen golvvärme i båda våningsplanen via bergvärme skapar goda förutsättningar till låga driftkostnader.

Stor, plan tomt om hela 6832 kvm. Eventuellt avstyckningsmöjligheter. Kontakta mäklaren eller Värmdö kommun för mer information. Tomten består av stor gräsmatta, träd, fruktträd, buskar, trädgårdsland m.m. På tomten finns också ett förråd om cirka 30 kvm och ett stort garage om cirka 50 kvm.

Från bostaden har man cirka 200 meter promenad till skyddad, långgrund sandstrand som enbart används av de som bor i området. Även närhet till det populära insjöbadet i grustaget (Kristallsjön) en kort promenad från bostaden. I direkt anslutning ligger busshållplatsen, bussresan till slussen ca 55 minuter. Med bil tar det cirka 35 minuter. Boda/Kalvsvik är två charmiga och barnvänliga byar med skärgårdsmiljö. Här hittar du flera badstränder, boulebana, två tennisbanor och en småbåtshamn. Vid gamla ångbåtsbryggan finns den uppskattade seglarskolan. Ett par km bort finns Siggesta gård med restaurang, café, lekplats och djur, ett populärt utflyktsmål för hela familjen. För den golfintresserade finns Norråva golfklubb med pay & play och café i närområdet. Skola och förskola finns i Ängsvik, Kyrkskolan med årskurs F-6 och förskolan Ängen. Från Boda brygga kan du ta Waxholmsbåtarna ut i skärgården till någon av de populära öarna som Sandhamn och Grinda.

Det här är ett perfekt boende för dig som vill ha ett modernt, helt nytt, lättskött och lyxigt boende med närhet till rogivande natur, bad och skärgården. Är du intresserad? Kontakta mäklaren för att inte gå miste om viktig information och/eller för att boka förhandsvisning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö