Sandsjövägen 47

Bodafors, Nässjö kommun Se på karta

825 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
1 505 m²
Byggår
1895
Driftkostnad
28 790 kr/år

Nu ges möjligheten att förvärva en mycket trivsam 1 - 1/2 plans villa med bra läge och praktiska utrymmen fördelat på 125 kvm boytan. Entréplan bjuder på ett optimerat kök med stora sällskapsytor och ljusinsläpp ifrån stora fönster. Hjärtat i huset sitter i vardagsrummet, här får hela familjen plats att umgås. Övre plan består av möblerbar hall, 3 rum och ett otroligt rymligt badrum/tvättrum. Den härliga trädgården består av flertalet träd och växtlighet samt grönytor som härligt vävs samman till en helhet.

Här i Bodafors finns utbud av det mesta.
För familj med barn finns skola på gångavstånd, (åk F-2) och Parkskolan (åk 3-9). Här finns också livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare, apotek, med mera. Önskas sportaktiviteter finns flera idrottsklubbar, sporthall, fotbollsplan, träningslokal (gym) att tillgå. Sporthallen har simbassäng och näridrottsplatsen Emåvallen strax intill med fotbollsplan. Att bo i Bodafors innebär att Ni har den småländska naturen in på knuten. Den som vill gå en led kan vandra Hälsostigen eller ta en tur i något av motionsspåren. Den som vandrar Höglandsleden kan uppleva det natursköna Vikskvarnsområdet. Vareviksbadet är ett utbyggt fritidsområde i Storesjöns södra ände med en trevlig och välbesökt badplats med ny brygga, kiosk och toaletter. Vid Vareviksbadet går det att campa, hyra båt, fiska och åka skridskor vintertid.
Kommunikationerna är goda Bodafors ligger även på behändigt pendlaravstånd med både med buss och tåg och närhet till tätorter, Nässjö (20 km), Malmbäck (21 km), Sävsjö (16 km), Eksjö och Vetlanda (30 km) samt Jönköping 50-60 km. Här hittar ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till de flesta faciliteter.

Varmt välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Nässjö

Kontakta mäklaren

Hanna Ohlsson

Mäklarhuset Nässjö
Mäklare Hanna Ohlsson, Mäklarhuset Nässjö
0733245914
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas