Familjehus med utsikt över havet

Boliqueime / Loulé / Algarve, Portugal

1 100 000 euro
VillaVilla

Fantastisk villa med härlig havsutiskt över havet och centrala Algarve. Villan ligger bara 20 minuter ifrån Faro flygplats och Vilamouras golfbanor. Här finns en av europas vackraste stränder, shopping, resturanger och sjukvård i närheten. Villan är konstruerad över tre våningar och är 190kvm stor. Det finns två automatiska grindar som öppnar upp ingången till fastigheten. Inne på området har man tillgång till en privat tennisbana och en pool för härliga utomhus aktiviteter.

På bottenvåningen finns ett vardagsrum med en öppen spis som ger en fin atmosfär till huset. Vardagsrummet leder till den ljusa matsalen och genom glasdörrar kommer man ut till terassen samt poolen. Här finns även ett rum som är inrett som ett kontor samt ett gästbadrum, alla handplattor i badrummen är handmålade. Köket är i lantlig stil och fullt utrustat och har även en köksö som en extra funktion till köket.

På övervåningen hittar vi master sviten som har en stor walk in closet och ett eget badrum med badkar och dusch. En veranda leder ut från sovrummet mot den fantastiska panorama utsikten.

Nedrevåningen, med seperat ingång, har två bekväma gästsovrum med ett gemensamt lounge rum. Här finns även en vinkällare och mycket goda förvaringsmöjligheter. Från sovrummet har man tillgång till tennisbanan och trädgården.

I trädgården finns det vackra fruktträd och palmer och bevattningen sköts automatiskt. Trädgården har flera lagringshus och BBQ område för trevliga middagar. Fastigheten har ett larmsystem anslutet till en centralstation för att optimera säkerheten. Denna fastigheten säljs möblerad och skulle göra ett underbart familjehem eller en lönsam investering.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
426 m²
Antal rum
5 rum
Byggår
1996

Andreas Asterö

Fastighetsbyrån Algarve – Vilamoura

Telefon: +351962542006

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

203
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 75 dagar sedan, den 9 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips