Syrénvägen 1

Hälletorp - Bondsjöstaden, Härnösands kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
158 m²
Tomtarea
722 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1976
Driftkostnad
32 809 kr/år

Låt mig få presentera denna ljusa och fräscha familjevilla på barnvänliga Syrenvägen. Här erbjuds en villa med trivsam planlösning och härliga sällskapsytor. På entréplan finns ett rymligt kök med köksö och gott om plats för matbordet och öppen planlösning mot vardagsrummet, två sovrum samt duschrum och tvättstuga samt en rymlig hall. På övre plan finns ett stort allrum, sovrum samt duschrum och klädkammare. Är man en stor familj så går det att få till hela sex sovrum i bostaden! Utanför köket ligger det inglasade uterummet som erbjuder plats för både matgrupp och loungemöbler. Det finns även en uteplats invid entrén samt en altan utanför det inglasade uterummet.

För bilen finns ett isolerat garage med motordriven garageport. Innanför garaget finns ett förråd samt för ytterligare förvaring finns en friggebod i trädgården.

Några av de stora renoveringar som säljaren gjort de senaste åren är duschrummet 2021, fönsterbyten, ny elcentral med automatsäkringar 2021 samt luftvärmepumpen från 2018.

I den mysiga trädgården lyser solen hela dagen och här finns gott om plats för barnens lek och bus. Från Syrenvägen är det nära till till naturen och till de fina elupplysta motionsspåren som utgår från Bondsjöhöjdens IP.

Välkommen att anmäla dig till visningen redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Helena Zetterberg

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Helena Zetterberg, Mäklarhuset Härnösand
0703488543
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas