Bondstorp Någolunda 3

Bondstorp, Vaggeryds kommun Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
1 519 m²

Välkomna till trevliga Bondstorp, Månsarp. En unik chans att förvärva en helt nybyggd villa, en mycket sällsynt möjlighet med chans för uppfyllelse!

Tomten är välplacerad med natursköna vyer åt alla väderstreck samt en otroligt vacker och oslagbar sjöutsikt. Er nya bostad kommer vara utav mycket kvalitativa materialval samt en välplanerad design och interiör med b.la. kök från kvalitativa HTH.
Bostadens planritning är högst genomtänkt och välplanerad med en öppen och väl tilltagen yta i centrum av villan för att sedan bekläddas runt om med övriga sovrum, badrum, klädkammare, allrum m.m.

Tillval i går att ändra efter egna behag.

Bygglov för garage finns upprättat samt mycket fler bekvämligheter i området så som tillgång till en gemensam badplats och brygga med egen båtplats.

Området är beläget 25-30 minuter med bil från centrala Jönköping och enbart 15-20 minuter till Vaggeryds centrum. Bondstorps skola finner Ni endast en kilometer från fastigheten. Skolan erbjuder undervisning från åk 1-3, fritidshem och förskola. Skinnarbo, Hooks och Isaberg är några av de golf och aktivitetsanläggningar som finns i närhet.

För mer information och vid övriga frågor är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Victor Göthberg

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Victor Göthberg, SkandiaMäklarna Jönköping
0768905000