Kvarnfallsvägen

Borgstena, Borås Se på karta

2 685 500 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137,7 m²
Tomtarea
2 959 m²
Driftkostnad
18 500 kr/år

I Borgstena bor du lantligt och endast 7 minuter från Fristad, med hela sitt utbud som t.ex. mataffär, bank, frisör, cafe m.m. I tätorten finns en bensinstation samt Borgstena Pizzeria och Restaurang. För dig som gillar motion och träning finns här Borgstena IF som är en aktiv idrottsförening, och från tomten har du inte många meter innan du är i perfekt miljö för terränglöpning. Tomten som är ca 3000 kvm, ligger i ett privat, högt och fint läge inte alls långt ifrån länsväg 183.
På denna tomten rekommenderar vi ett First Choice 1.0 Classic, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus.
För blivande köpare finns stora möjligheter att välja annan husmodell som passar behov eller smak bättre. Kontakta handläggande mäklare eller Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan för mer information. 033-12 05 60.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås