Alsta 237

Börje, Uppsala Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
1 874 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
41 178 kr/år

Tänk dig... efter en kort naturskön bilfärd hem från jobbet i stan, efter en hektisk arbetsdag, kliver du ur bilen och möts av lugnet, en rofylld tystnad, endast ljudet av fågelkvitter och vinden som susar i trädtopparna.
Då har du kommit hem till Alsta 237!

Huset har en mängd positiva egenskaper såsom gott om fönster för ljusinsläpp, eldstad i form av värmehållande gjutjärnskamin med ett centralt läge i vardagsrummet, flertalet utgångar till en härlig altan med utekök och plats för utegrupper, helt insynsskyddad tomt för att nämna några. 136 kvm fördelade på 5 rok samt ett fristående hus på ca 30 kvm, med gästrum/tonårsdel och verkstadsdel där det även finns extra förvaringsutrymme.

I markplan på detta ombonade hem finns tvättstuga, duschrum, ett smakfullt renoverat arbetskök med öppen planlösning mot vardagsrummet där det finns plats för både stor matplats och soffgrupp. På övre plan finns fyra sovrum i olika storlekar samt ett badrum med hörnbadkar.

På husets framsida sträcker sig en härlig altan i soligt sydvästläge och med plats för flertalet utegrupper. Altanen går i vinkel och har vid husets västra gavel utrustats med ett praktiskt utekök under tak, där det finns både inbyggd grill och tvättho för att kunna underlätta matlagningen och tillbringa tid med familj och gäster som chillar på altanen.

Huset ligger med ett fantastiskt lantligt läge med naturen inpå knuten på en lugn grusväg, där det finns lite utspridda fastigheter med barn i blandade åldrar på lagom avstånd.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan