Hässelby Park 11

Börje, Uppsala Se på karta

5 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
3 196 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
34 465 kr/år
Antal besök
4 815
Dagar på Hemnet
9

Perfekt bostad för er som vill bo lantligt men ändå ha nära till stan. Här bor ni ett par minuters bilresa utanför Uppsala i idyllisk miljö i charmigt hus beläget på höjd.

Ta del av de bästa världar med charm som lyser från huvudbyggnadens ursprung i kombination med moderniteter såsom bl a bergvärme, takhöjd om 2,9 meter på högsta punkt, braskamin och nyligen renoverat badrum.

Sällskapsytorna finns samlade på entréplan med kök och vardagsrum i halvöppen lösning som delas av med praktisk köksö. Skåpinredning av gedigna märket HTH och bra arbetsbelysning från infällda spots. Vardagsrumsdelen rymmer både rejäl matsalsgrupp och soffmöblemang, braskaminen har en naturlig placering mellan dessa. De mer praktiska utrymmena i entréplan består av rymligt våtutrymme med dusch, bastudel och tvättstuga med både god förvaring och groventré. På övre plan finns de tre sovrummen, samtliga är rymliga och rymmer både säng samt ytterligare möblemang. Här finns även det renoverade våtutrymmet från år 2015 med dusch, en praktisk klädkammare och ett allrum som gärna nyttjas som tv-rum, lekhörna eller kanske arbetsrum?

Härligt anlagd tomt belägen på höjd, vilket gynnar utsikten mot Uppsalas stadskärna. Naturpräglad miljö med synliga bergsknallar, omgivande barr- samt lövträd, planteringsytor och stora gräsytor som varvas med plattlagda delar för fin placering av möbelgrupperna. I carport samt på grusad uppfart ryms minst fem bilar.

Bo i natursköna Börje alldeles invid härliga skogsstråk, svamp- och bärplockning med cykelavstånd till stan. Insup den lantliga och rofyllda miljön endast ett par kilometer utanför Uppsala city!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.