Solingevägen 26

Borsökna, Eskilstuna kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 183 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1967

Varmt välkommen till Solingevägen 26 och denna enplansvilla med dubbelgarage och källare fördelat på 117 + 100 kvm i fantastiska Borsökna.
Belägen längst in på återvändsgata på Solingevägen finner vi denna villa med en enorm potential. Tack vare planbestämmelserna kommer ingenting nytt byggas på den stora gräsytan som ansluter till tomtens härliga baksida.
Väl inne på entréplan finner vi tre stycken sovrum, ett badrum, en matsal med möjligheten att dela upp rummet till ett mindre sovrum, ett stort kök och till sist ett väldigt stort vardagsrum. Från både matsalen och ett av sovrummen nås en stor uteplats som sträcker sig ut mot fastighetens baksida.
Tar vi oss vidare ner till källarplanet möts vi av en stor gillestuga med en insatskamin, vidare in i källarplanet finner vi ett pannrum, ett badrum med bastu, tvättstuga, förråd och ett stort hobbyrum. Det finns även ett stort utrymme som fungerar som ett extra hobbyrum där källarentrén finns.
Utvändigt erbjuds ett dubbelgarage med plats för två bilar, en stor uteplats med delvis tak, en stor asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar och en stor gräsmatta runt om huset.
Fastigheten ligger i ett väldigt lugnt område längst in på återvändsgatan med närhet till det populära Borsöknabadet.

En friköpt tomt om 1 183 kvm. Här finns det gott om plats för att anlägga en pool och/eller skapa blomsterrika rabatter och trädgårdsland för den som önskar. Det finns 2st utgångar till uteplatsen som leder till baksidan av fastigheten var av den ena är utgång från matsalen och den andra från ett av sovrummen.

Fastigheten är besiktad och protokollet finner ni under dokumentfliken.

Borsökna är en trevlig och populär del av Eskilstuna. Fastigheten ligger nära naturen och inom gångavstånd finns Familjevänliga och trivsamma Borsöknasjön, som tidigare varit en reservvattentäkt. Området karaktäriseras av villabebyggelse med närhet till natur och skog. Större delen av området ingår sedan 2010 i tätorten Eskilstuna. Den västra delen av Borsökna var dessförinnan en separat tätort, Västra Borsökna. I den södra delen av Borsöknaområdet ligger småorten Hyndevad.
Den populära badplatsen i Borsökna, som drivs kommunalt, erbjuder under sommartid såväl sandstrand, som brygga och toalett-faciliteter. Grundskola hittas i närbelägna Mesta och förskolor finns i såväl Berga som Mestaområdet.
Borsökna nås med goda bussförbindelser.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Jesper Lind

Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mäklare Jesper  Lind, Fastighetsbyrån Eskilstuna
0767200820
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas