Storgatan 36

Bossåsen, Degerfors kommun Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
911 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
42 279 kr/år

Välkomnande villa med tidlös karaktär och funktionell design

Upptäck denna villa som bär med sig sin charm. Med sitt ursprung från 1964 har detta hem varit älskat och omhändertaget genom åren.

Villan är centralt belägen, vilket ger en smidig och bekväm livsstil.

Steg in i detta hem och låt dig omslutas av en varm och inbjudande atmosfär. Den generösa boytan om 110 kvm ger gott om utrymme för familjen att trivas och växa. Den smarta planlösningen gör att vardagsrum och matsal smidigt sammanflätas i en vinkel, skapandes en naturlig plats för gemenskap och umgänge.

Höjdpunkten i detta hem är den rymliga och härliga inglasade altanen med ett vackert trädäck. Här kan du njuta av soliga dagar och milda kvällar i en fridfull miljö, oavsett väder. Altanen utgör en förlängning av boendet och inbjuder till avkoppling och sociala stunder med familj och vänner.

Villan erbjuder även tre sovrum, perfekta för att skapa privata och personliga utrymmen. Den användbara källaren ger möjlighet till mångsidig användning, såsom extra förvaring, bastubad, hobbyrum eller kanske till och med ett trivsamt hemmabiorum.

Två fungerande eldstäder som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyligare kvällar. Dessa detaljer ger inte bara extra värme, utan även en mysig stämning som höjer komforten i hemmet.

Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en unik kombination av charm, funktionalitet och trivsamma inslag.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Välkommen till detta speciella hem där historien möter nutiden på ett underbart sätt.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

Kontakta mäklaren

Ann Skoglund

Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
Mäklare Ann Skoglund, Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
070-779 3307
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas