Björkgatan 23

Brämhult, Borås kommun Se på karta

2 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 177 m²
Byggår
1964

Välkommen till Björkgatan 23, ett trivsamt boende på en lugn och barnvänlig gata i Brämhult, ett stenkast till Myråsskolan. På entréplan finner ni en välkomnande hall, äldre kök med utgång till trädgården, vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp samt öppen spis med kassett som skänker skön värme, 3 st sovrum i bra storlek, 1 badrum med duschkabin och ljusinsläpp genom vädringsfönstret. I källarplan finns ett allrum, rymligt förråd som skulle kunna användas som ett extra sovrum, dusch, bastu, klädvårdsavdelning med ingång till pannrum. Från källarplan når ni bekvämt garaget som finns i huskroppen. Taket på villan är fr-11, de flesta fönster är fr -98 och villan är omdränerat ca -90.

Här i denna trivsamma villa har en och samma familj bott sedan villan byggdes. De har har skött om villan väl men den är i moderniseringsbehov då det mesta är i äldre standard. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömhem på en lugn, barnvänlig och solig adress i populära Brämhult.

På Björkgatan 23 bor ni ett stenkast till omtyckta Myråsskolan, gångavstånd (ca 5 min) till en välsorterad Ica-butik, närhet till gym, Ymerterrängen med fina motionsspår, skidstadion och discogolf samt härlig natur. Bra busskommunikationer till Borås centrum. Man når smidigt R40 för pendling mot Göteborg eller Ulricehamn och Jönköping.

Välkommen att anmäla er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: István Csiszár, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Borås

Kontakta mäklaren

Rebecka Palmqvist

Svensk Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Rebecka Palmqvist, Svensk Fastighetsförmedling Borås
+46708859167
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas