Skogslindgatan 33

Brämhult, Borås kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
124 m²
Tomtarea
1 198 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
21 665 kr/år

I populära Brämhult, med närhet till skola, mataffär och busshållplats, finner ni denna tegelvilla belägen på härlig och uppvuxen tomt där växtligheter så som rhododendron blommar samt bärbuskar och fruktträd växer - perfekt för lek, spring och den obligatoriska studsmattan. Entréplanet inrymmer sociala ytor så som kök och sällskapsrum med utgång till husets inglasade altan. Under stora delar av året kan man njuta av årstiderna här, och under årets varma dagar förlängs de sociala ytorna ut på den härliga altanen i soligt läge.
Husets källarplan ger gott om utrymme för den bilintresserade, här finner du två garage samt andra ytor med gott om förvaring. Här finns också bra med möjligheter att ordna ännu något eller några sovrum, eller varför inte ännu ett trevlig sällskapsrum?
Planet förfogar även över tvättstuga, duschrum med bastu samt andra utrymmen.

Här kommer du att trivas i ett barnvänligt område med närhet till det mesta. På bekvämt promenadavstånd finns såväl dagligvaruhandel och vårdcentral som skolor, förskola och idrottsplats. Goda kommunikationer med buss och cykel tar dig snabbt och lätt runt i staden samtidigt som närheten till RV40 gör den dagliga pendlingen till Ulricehamn, Jönköping eller Göteborg enkel och bekväm.

Mvh Linn Andersson

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

Kontakta mäklaren

Linn Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Linn Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
0738666770