Bro-Fiskebäck 404

Brastad, Lysekils kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 850 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
85 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
1 386 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2001
Driftkostnad
30 231 kr/år

Inbäddad i vacker grönska och med endast 5 minuters gångväg ner till hav och underbara bad, ligger denna gedigna och tilltalande villa på Bro-Fiskebäck 404! Känslan när man befinner sig på fastigheten är ett inbjudande lugn och skön rekreation. Här finns flertalet större uteplatser och ett vackert uterum. I trädgården finner man buskar och träd samt blommor av olika slag.
Invändigt har den härliga öppna planlösningen en central betydelse. Här kan man vara social när maten lagas och gästerna njuter framför den värmande braskaminen, eller inväntar efterrätten vid matbordet. Kontakten mellan uterum via matplats är smidig och praktisk när man vill bjuda en vän på en kopp kaffe och en god kaka, eller bara sjunka ner med en god bok.
Kommer vänner och familj på besök, kan de med enkelhet sova i suterräng våningen. På detta våningsplan finns sovrum, wc och dusch samt bastu och ett enklare kök i öppen planlösning till allrum.

Bostaden ligger med närhet till Båtviks hamn, här finns en båtplats som kommer att ingå. Vid utflykt via båt finns fantastiska utflyktsmål så om Bohus Malmön, Hållö och Väderöarna. Via natursköna vandringleder i Karlsvik-Näverkärr, Ramsvikslandet och Valöns naturreservat upplevs vacker natur i nära kustklimat. Nordens Ark är öppet året runt, och hos dem hittar du allt från tigrar till hackspettar i den vilda delen av parken till kor och kaniner på Lantgården.

Vill du ta dig vidare med bil så finns Brodalens Livs inom ca 12 min, omtycka Röe gård med café och restaurang samt gårdsbutik inom 10 min. Vidare till Lysekil tar det ca 35 min och Kungshamn/Smögen 40 min.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil

Kontakta mäklaren

Jenny Labecker

Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
Mäklare Jenny Labecker, Svensk Fastighetsförmedling Lysekil
+46701074483

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.