Margaretavägen 6

Bråten, Karlskoga kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
165 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
886 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1968
Driftkostnad
74 690 kr/år

Du välkomnas av en praktisk och modern hall på bottenplan med gott om utrymmen för klädavhängning och för familjen, med yngre barn, barnvagn eller extra byråer. Från hallen når du ett sovrum på markplan med plats för dubbelsäng och med förvaring med garderober, förrådsutrymmen med plats för t. ex. träningsutrustning eller ett pingisbord i det största förvaringsutrymmet och i utrymmet finns även matkällarutrymmen. Vidare på bottenplan finns tvättstuga med bra storlek för den praktiska hanteringen av familjens kläder, ingång till pannrum och du nå även fastighetens garage från insidan.
Till övre plan kommer du upp till de moderna och fräscha sociala ytorna med öppen planlösning med kök, matplats och soffgruppen, detta utrymme med utgång till uteplats och balkong. Köket är modernt och väldigt bra planerat med känslan av det aktiva köket som byggs i nyproduktion. Köket som är fullutrustat med det man vill ha i ett nytt kök som underlättar att planera ett härligt julbord eller som nu under sommaren en härlig sommarbuffé med familj eller vänner. Det öppna utrymmet ger möjlighet till en stor matgrupp och vidare en stor soffgrupp med tv-möbel så alla i sällskapet kan få plats. På övre plan finns sedan tre sovrum, varav det ena få kallas master bedroom och de andra två är barnens rum eller kontor, och sedan finns även ett nyrenoverat badrum med bl. a. golvvärme och badkar.

Fastigheten är belägen på en sidogata till Stolpetorpsvägen vilket gör att det inte är mer trafikerat än med dem som bor på gatan och de som ska hälsa på, som vidare ger ett bra läge i området för den boende. Fastigheten har en välskött trädgårdstomt med en härlig uteplats med eftermiddag och kvällssol med utgång från köket och matsalen där kvällarna avnjuts när grillen hettas upp eller när du sitter och ser på när barnen gör sig av med den sista energin på gräsmattan under de varmare årstiderna.

Margaretavägen 6 är belägen i området Bråten i Karlskoga som är känt om omtyckt för att vara en av de bästa områdena för barn och med närheten till det man behöver i vardagen såsom förskola, skola och dagligvaruhandeln. Med en cykeltur når du motionsspåret Bråtenspåret och för de äldre barnen högstadieskolan Österledsskolan med bra och trygga cykel- och gångbanor.

Varmt välkommen på visning av Margaretavägen 6!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Andreas Persson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Andreas Persson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46709219762
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas