Saturnusvägen 35

Bredsand, Sundsvalls kommun Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
754 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
47 046 kr/år

Välkommen till denna härliga 1-plansvilla i suterräng med närhet till skogen samt havsutsikt från balkongen!

Det här charmiga huset byggt 1991 är nu redo att välkomna sina nya ägare. Denna tilltalande familjevilla ligger på parkliknande villatomt med havsutsikt från balkongen och en väldisponerad rumsfördelning om 5 rum och kök varav 3 sovrum. Här finns det möjlighet att maximera antalet soltimmar med dubbla altaner samt balkong. Den välskötta tomten på baksidan gränsar direkt mot skogen vilket lämpar sig perfekt för barnfamiljen eller den naturintresserade som vill kunna kliva rakt ut i skogen från tomtgränsen! Huset värms upp med golvvärme hela nedervåningen (luftburen) samt en luftvärmepump på övervåning.

Bostaden erbjuder ett generöst arbetskök, med anslutning till vardagsrum kombinerat med matdel. Sociala ytor som erbjuder flertal inredningsmöjligheter. Helkaklat badrum med badkar på nedervåningen samt badrum med dusch på övervåningen. Villan har en god standard där flertal renoveringar skett såsom badrum, ytskiktsrenoveringar och takpannor som bytts vid behov. Fiber från servanet finns indraget. Säljaren har även lämnat utrymme för den kreativa att sätta sin egen prägel på bostaden. Från balkongen på övervåningen kan man blicka ut över den milsvida horisonten, här finns gott om plats för möblemang om så önskas. Kollar man noga ut över havet ser man fyren draghällan, som ligger i inloppet till Sundsvall.

Bredsand har länge varit ett populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härligt barnvänliga omgivningar med närhet till fotbollsplan, isbana under vintertid, fiskevatten, rekreation och badplats, dagis samt skola. Bostadens placering ger dig även närhet till matbutik, bank, vårdcentral, folktandvård, elljusspår belägen i övre Bredsand, systembolag och närservice som återfinns i Kvissleby. Här finns även en skidbacke för dig som gillar utförsåkning. Inte långt från bostaden hittar du även en mindre matbutik. Med gångavstånd från bostaden når du närmaste kommunikationer med bussförbindelse till Sundsvalls stadskärna likaså närområdena Kvissleby och Njurundabommen. Ett stenkast från huset kan man även ansluta till Södra berget och dess skidspår. Här bor du också med god närhet till E4:an där du enkelt kan färdas vidare mot norra och södra Sverige.

Vi lever i en tid då vi tvingas distansera oss mot vår vilja. Detta ställer även krav på oss som mäklare. På så sätt kan vi erbjuda de som just nu kanske inte vågar eller har möjligheten att gå på visning att ändå få en känsla för de hem vi förmedlar – digitalt, tryggt och säkert när de själv önskar, vart de än befinner sig. Kika gärna in huset via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i hemmet via din smartphone eller dator.

Det här huset måste upplevas på plats, varmt välkommen med din visningsanmälan.

Välkommen hem till Saturnusvägen 35!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Rasmus Israelsson, Hoome Mäkleri
0703600396